Обавештење

На основу Дописа Министарства просвете, науке и технолошког развоја бр: 610-00-00178/2021-07, од 12.3.2021.год, у складу са препорукама Кризног штаба, донета је одлука да се за све разреде другог циклуса (од петог до осмог),  настава организује путем наставе на даљину од 15.03.2021.год..

Ученици од петог до осмог разреда наставу на даљину пратиће путем Гугл учионице, у реалном времену по важећем распореду часова. То значи да су у обавези да се укључе у рад Гугл учионице по важећем распореду и сатници. У случају да се не укључе и буду присутни на прозивци на почетку часа, биће уписани као одсутни  ученици. Часови трају 30 минута. Као и досада, обезбеђено је и емитовање часова наставе путем Јавног медијског сервиса РТС и платформе РТС Планета.

У наредној недељи неће бити физичких долазака ученика и наставника у школу ради оцењивања, али ће се ученици оцењивати на основу активности и резултата рада путем наставе на даљину и по препоруци МПНТ.

За ученике првог циклуса, од првог до четвртог разреда, настава се организује свакодневно  у школи кроз непосредан образовно васпитни рад. Како се настава за старије ученике одвија на даљину, створили су се просторни услови да се и са другом групом реализује четврти час кроз наставу у школи.

Начин реализације наставе ће се надаље прилагођавати у складу са препорукама надлежних органа и институција, а које су условљене епидемиолошком ситуацијом.

Захваљујемо се свим родитељима, ученицима и запосленима на дисциплини, поштовању  и спровођењу свих епидемиолошких мера.

Scroll to Top